Letnji_rukometni_kamp

LETNJI  DEČIJI  RUKOMETNI  KAMP „ TERME  ČATEŽ  SLOVENIJA ’’
 
U organizaciji agencije „SPORT +“ u poznatom turističkom centru Terme Čatež u Sloveniji, u periodu od 26. juna do 1. jula održan je letnji rukometni kamp za mlađe kategorije.
Ukupno 40 mladih sportista iz više klubova i gradova, tokom boravka u izvanrednim uslovima za rad i odmor bili su pod stručnim nadzorom i pažnjom sportskih trenera i pedagoga. Učesnici kampa bili su uglavnom iz beogradskih klubova, kao i iz Čajetine, Šida, Arilja i domaćih Brežica.
Tokom boravka u internacionalnom Kampu „ Terme Čatež“ koji u svom sastavu ima jedan od najvećih akva parkova u Evropi, učesnici ovogodišnjeg kampa bili su smešteni u nesvakidašnjem i nezaboravnom ambijenu – „Gusarskom zalivu“. Deo redovnih aktivnosti obavljao se u jutarnjim satima u neposrednoj blizini boravka sportista, a stručni rad, neki put i dva puta dnevno, na sportskim terenima.
Treneri Martinović, Ljubičić i Mladenović nastojali su da mlade rukometaše što više upoznaju sa tajnama ovog sporta na jedan opušteniji način, uz maksimalan rad i disciplinu svakog pojedinca. Nakon izvršenja sportskih obaveza na raspolaganju su im bili, otvoreni i zatvoreni, više namenski objekti na vodi ovog prelepog banjsko – turističkog mesta.
Direktor kampa Ilija Jović, tehnički organizator Sava Matković, i pre svega njihovi sportski učitelji, kao i  doktorka Jana Stojanovic, trudili su se da učesnicima kampa svaki dan boravka bude organizovan i svrsishodan. Mališani su bili prepoznatljivo odeveni i svima simpatični među brojnim gostima iz mnogih zemalja, tako da će im ovogodišnji boravak i druženje na kampu nesumnjivo ostati u lepom sećanju.

 

Povezana vest:  SP KADETI 2011, Švedska bolja od Srbije