srbija_makedonija (1)

Srpski rukometaši ostali bez treninga u teretani

 

Tehnički direktor rukometne reprezentacije Srbije Vladica Spasojević rekao je danas da su srpski igrači ostali uskraćeni za trening u teretani, pošto su u nju pre njih „uleteli“ atletičari iz Malija.

-Danas smo trenirali od 10.00 do 11.00 u dvorani za treninge, u isto vreme sa reprezentativcima Danske. Bilo je planirano i 15-ak minuta teretane, ali kako je pored rukometne hale za treninge i atletski trening centar, u teretanu su ‘uleteli’ neki atletičari iz Malija, a obezbeđenje nije dozvolilo ulazak našim igračima – rekao je Spasojević.

Povezana vest:  SP ŠVEDSKA 2011, Srbija jedva pobedila Alžir, Vuković zadovoljan

Spasojević je prisustvovao trening utakmici u kojoj su Hrvati sa 25:23 pobedili Island, za koji nije igrao povređeni Aron Palmarson, a prema njegovim rečima, posle tog meča u halu su ušli argentinski rukometaši koji su „pola sata igrali fudbal“. Selektor srpskih rukometaša Veselin Vuković i njegov saradnik Vladan Jordović potom su odgledali trening meč protivnika „orlova“ u grupi Južne Koreje sa reprezentacijom Švedske.

Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Španija zasluženo do pobede protiv Nemačke

-Selektor Vuković i njegov saradnik Vladan Jordović odgledali su 20-ak minuta trening utakmice Švedske i Južne Koreje. Kod Koreje je sve brzo viđeno. Ako odigramo dobru 6:0 odbranu teško da mogu bilo šta ozbiljnije da urade – kazao je Spasojević.

Srpski rukometaši su u 18.00 počeli prijateljsku utakmicu protiv domaćina Velike Britanije, a „orlovi“ takmičenje na Olimpijskim igrama počinju u nedelju, kada igraju sa Španijom.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Ivan Nikčević: Srbija može da osvoji medalju