Brazil Moura Handball

Rukometašice Crne Gore sutra protiv Angole

 

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sutra sa Angolom utakmicu trećeg kola A grupe olimpijskog turnira u Londonu. Crnogorske rukometašice nakon dva odigrana kola imaju polovičan učinak – pobedu i poraz.

Na startu turnira savladale su Veliku Britaniju 31:19, dok su u drugom kolu poražene od Brazila 27:25. Angola je bez bodova, a u prva dva kola poražena je od Rusije i Hrvatske.

Povezana vest:  Selektor rukometaša objavio spisak za utakmice u kvalifikacijama za EP

Najbolja crnogorska rukometašica Bojana Popović kazala je da reprezentacija još nije na maksimalnom nivou, ali da će biti u nastavku šampionata.

-Naš cilj je bio da iz utakmice u utakmicu igramo bolje. Sledeća je Angola, verujem da ćemo biti bolje nego protiv Brazila. Teško će biti, ali prave stvari tek predstoje i naš cilj ostaje da se plasiramo u četvrtfinale, a da u toj utakmici i do kraja budemo na maksimalnom nivou – rekao je Popović u Londonu.

Povezana vest:  SUPER RUKOMETNA LIGA, MUŠKARCI, Dominacija domaćih klubova

Selektor Dragan Adžić kazao je da Angola u Londonu igra ispod nivoa koji su imali na Svetskom prvenstvu.

-Fale im dva igrača, ne znam da li če igrati protiv nas. Mi ćemo se za njih spremati najozbiljnije, računaćemo kao da će protiv nas odigrati na maksimalnom nivou. Verujem da možemo ostvariti drugu pobedu i napraviti veliki korak ka četvrtfinalu – rekao je Adžić.

Povezana vest:  EP 2012 SRBIJA, Francuska i Karabatić dolaze po novo zlato

Početak utakmice zakazan je za 12 sati I 15 minuta.