aleksandar_brkovic_par_reale

Brković: Ne želimo da stanemo

 

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je večeras da njegova ekipa ne želi da stane posle pobede nad španskim Ademar Leonom, prve za crno-bele u Ligi šampiona.

-Plašili smo se da ne sagorimo, ali smo odigrali zrelo, pametno, smireno i sigurno. Publika nam je dala krila i takvo navijanje uvek treba da bude kad igra Partizan. Počeli smo da ostvarujemo svoj san, uzeli smo bodove i ne želimo da stanemo – kazao je Brković posle utakmice u niškom Čairu.

Povezana vest:  Metaloplastika umesto Partizana u regionalnoj SEHA ligi

Partizan je večeras u trećem kolu A grupe savladao ekipu iz Leona sa 33:31, a prethodno je doživeo poraze od Čehovskih medveda i Flensburga.

-Naši apetiti su najviši, uvek idemo na pobedu. Vidimo šansu protiv Monpeljea, ali ostajemo na zemlji, moramo da budemo realni – dodao je on.

Najiskusniji igrač Partizana Nenad Maksić istakao je da su crno-beli imali tešku nedelju iza sebe.

Povezana vest:  Crna Gora sutra sa Španijom za finale

-Znamo šta je bilo pre sedam dana, pa onda sreda i derbi, bilo je teško vratiti se i spremiti za ovakav meč. Želeli smo da pobedimo večeras više nego išta i u tome smo uspeli, da nismo, imali bi problem. Mislim da nismo sve rekli, biće ovo još bolje u narednom periodu – kazao je on.

Povezana vest:  Perić: Najbolje smo odigrali u finišu

Trener španske ekipe Manolo Kadenjas rekao je da je Partizan zasluženo osvojio bodove i dodao da su crno-beli imali odličnu podršku sa tribina.

-Domaći tim je uneo više energije u meč i uz ovakve navijače morao je da pobedi. Nama je atmosfera samo dodatni motiv, volimo da igramo pred punom halom – kazao je Kadenjas.

Rukometaši Partizana sledeću utakmicu u LŠ igraju 21. oktobra, kada će gostovati nemačkom Hamburgu.