metropol_konferencija

EP ZA ŽENE 2012

Đurković: Najslabija prodaja karata je u Beogradu

 

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidar Đurković izjavio je danas da je najslabija prodaja karata za Evropsko prvenstvo za rukometašice u Beogradu. Srbija će se takmičiti u Grupi A u Beogradu sa selekcijama Norveške, Ukrajine i Češke.

-Najslabije prodaja karata ide u Beogradu, tako da je pitanje podrške našoj reprezentaciji dovedeno u pitanje. Kako sada izgleda, biće više navijača iz Norveške – rekao je Đurković novinarima.

Povezana vest:  Remi rukometaša Srbije i Francuske

On je dodao da očekuje da će interesovanje za naredno Evropsko prvenstvo biti za 30 odsto slabije od onog u januaru kada su se na EP u Srbiji takmičile muške reprezentacije.

-Očekujemo oko 2.500, 2.000 mađarskih navijača po utakmici, dosta Makedonaca, Rumuna, kao i Skandinavaca – Norvežana, Danaca I Šveđana. Iz Crne Gore nismo imali posebnih zahteva za kartama, ali ima vremena – rekao je Đurković.

Povezana vest:  Vuković: Nisam makijavelista, ali sam došao do cilja

Prema njegovim rečima, bilo je malo vremena za pripreme takmičenja, međutim, nije bilo ni posebnih zahteva Evropske rukometne federacije (EHF). Evropsko prvenstvo održaće se od 4. do 16. decembra u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu.