aleksandar_brkovic_par_reale
Brković: Verujemo u čudo protiv Monpeljea
Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je danas da njegov tim ima šansu da napravi iznenađenje protiv Monpeljea u meču petog kola A grupe Lige šampiona.
-Imamo šansu za dobar rezultat, a i oni neće igrati pod pritiskom jer su to igrači koji su osvajali olimpijske medalje. Odigraćemo borbeno i čvrsto. Atmosfera u ekipi je dobra. Svi smo raspoloženi i zdravi i orni čekamo duel. Verujemo u čuda i dobar rezultat protiv Monpeljea – rekao je Brković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
Partizan do sada ima jednu pobedu i tri poraza, a na tabeli je na petom mestu sa bodom prenosti ispred Francuza koji su do sada zabeležili tri poraza i jednom igrali nerešeno.
-Pozicija Monpeljea na tabeli ne daje realnu sliku o jačini te ekipe. Dovoljno je reći da im igra Nikola Karabatić i time prestaje svaka priča o slabom Monpeljeu. Oni su vrlo jaka ekipa i igrači su im nosioci u reprezentacijama – kaže Brković.
Rukometaš crno-belih Savo Mešter rekao je da on i njegovi saigrači znaju kakva im ekipa dolazi u goste, ali da za razliku od prošle godine, sada znaju da mogu sa svima da se nose.
-Svi znamo kakva je to ekipa, ali bez obzira na sve, verujemo da ćemo prikazati dobru igru i ostvariti pozitivan rezultat. Imamo malo više iskustva i nismo oduševljeni što igramo protiv vrhunskih igrača – rekao je Mešter.
Utakmica Partizan – Monpelje na programu je u nedelju od 17 sati u niškoj dvorani Čair.
Povezana vest:  RUKOMET EP, Srbija ubedljiva u Patri