ZENSKO_EP_Orlica_logo
Petronijević: Navijači iz Makedonije najbrojniji
Pripreme za početak evropskog prvenstva za rukometašice u Nišu su pri samom kraju i možemo biti sigurni da ćemo spremno dočekati utakmice kvalifikacione grupe u kojoj su reprezentacije Danske, Francuske, Švedske i Makedonije, rekao je direktor takmičenja Milan Petronijević.
On je dodao da će zbog blizine najbrojniji biti makedonski navijači, kao i tokom kvalifikacione grupe evropskog šampionata za muškarce početkom godine, dok će u većem broju biti prisutni navijači Danske. Nešto manje navijača očekuje se iz Franncuske i Švedske.
Petronijević je naveo da će u hali Čair sada biti 14 komentatorskih pozicija, dve više nego na šampionatu rukometaša, i da se očekuje približan broj novinara.
-Niš je dobio najviše ocene za organizaciju muškog prvenstva i očekujem da taj rezultat u pogledu organizacije ponovimao i sada – kazao je direktor takmičenja, dodajući da će ta iskustva biti dragocena prilikom organizovanja predstojećeg prvenstva za rukometašice od 4. decembra.
Petronijević je napomenuo da će sada u Čairu biti dva studija, švedski i danski, kao i da je će kapacitet dvorane tokom kvalifikacija biti popunjen oko 80 odsto.
Povezana vest:  Vanja Lukić u redovima Radničkog