rukomet_kzn_grad 

EP ŽENE 2012
Tim veruje u pobede
 
Rukometni Savez Srbije organizovao je konferenciju za medije u Sali Skupštine grada povodom početka Evropskog prvenstva za žene u rukometu 2012, nakon čega je usledilo i potpisivanje ugovora sa Ministarstvom odbrane i kompanijom Knjaz Miloš.
-Verujem da će publika biti zadovoljna našom igrom u Areni bez obzira na rezultat, jer sam siguran da će devojke dati sve od sebe na utakmicama. Vredno su trenirale, i sada već mogu da kažem da su maksimalno spremne za prvenstvo – istakao je Saša Bošković selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije
Reprezentativke su pripreme za prvenstvo imale u Aranđelovcu, Vrnjačkoj Banji i Kovilovu.
-Svesni smo da je privilegija što se u našoj zemlji održavaju dva velika prvenstva u rukometu, ali je to ujedno i velika odgovornost. Mi ćemo pružiti najbolju igru, i nadamo se da će iz utakmice u utakmicu biti sve više publike na tribinama da nas podrži –  rekla je Andrea Lekić kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije.
Podršku seniorkama na EP pružili su Ministarstvo odbrane Republike Srbije o medicinskom zbrinjavanju učesnika na Evropskom prvenstvu, kao i sponzorsto sa kompanijom Knjaz Miloš.
Evropsko prvenstvo za rukometašice održaće se u Srbiji od 4. do 16. decembra 2012. godine. Utakmice će se igrati u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu. Srbija je u grupi A sa Norveškom, Češkom i Ukrajinom. Naša reprezentacija prvu utakmicu na Prvenstvu igra u utorak, 4. decembra, sa selekcijom Norveške u 20.15 sati u Kombank Areni
Povezana vest:  Crnogorski rukometaši pobedili Island