marko_vujinVujin: Jaka konkurencija je dodatni izazov
 
Jedan od najboljih srpskih rukometaša Marko Vujin rekao je danas da jedva čeka početak Svetskog prvenstva u Španiji i dodao da je veliko zadovoljstvo igrati za nacionalni tim.
-Željno čekamo šampionat sveta, nema treme, naprotiv. Činjenica da je u rukometu izuzetna konkurencija za najviši plasman samo je dodatni izazov za nas. Verujemo u sebe, mladi momci su se dobro uklopili, igrao sam sa njima u kvalifikacijama i znam da imaju pozitivnu drskost koja nam je itekako potrebna – rekao je Vujin u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) gde se ekipa nalazi na pripremama.
 Selektor Veselin Vuković naglasio je da je ekipa sjajno radila prethodnih pet dana i da momci žele što duže da se zadrže u Spaniji.
 -Imali smo pet vezanih treninga, momci su odlično radili, imaju veliki motiv uoči prvenstva sveta i nadam se da će im se ispunitio želja da se što duže zadrže u Španiji – poručio je Vuković.
 Šampionat sveta održava se od 11. do 27. januara, a Srbija će igrati u C grupi u Saragosi sa selekcijama Slovenije, Poljske, Koreje, Belorusije i Saudijske Arabije.
 Prvi meč Srbija igra u subotu 12. januara od 15.45 sati sa Korejom.
Povezana vest:  Francuska u finalu, Danska zauzela peto mesto