Handball_the_ball
RK Novi Pazar se pojačao iskusnim igračima
 
Rukometni klub Novi Pazar postigao je danas dogovor o saradnji do kraja sezone s golmanom Ibrahimom Hadžibegovićem i desnim bekom Željkom Grbićem, a postoji mogućnost da ovog prvoligaša pojača i srednji bek Emil Bećar.
Hadžibegović (38) i Grbić (31) su tokom jeseni igrali za Zlatar iz Nove Varoši, dok je Bećar (26) poslednji angažman imao u Bosni iz Visokog.
Kapiten Pazaraca Mirsad Ikić rekao je da njegova ekipa želi plasman u Super ligu i da je zbog toga neophodno da se dodatno pojača.
-Pridružila su nam se dvojica proverenih i iskusnih rukometaša, a nadam se da će to učiniti i Bećar. Ovaj odlični Bosanac je pauzirao zbog povrede, ali očekujem da će se tokom priprema nametnuti i ozbiljno nas pojačati – rekao je Ikić radiju Sto plus.
Ekipa trenera Ranka Popovića je 3. januara počela pripreme za nastavak prvenstva, a od 14. januara uslediće desetodnevni trenažni ciklus u Vrnjačkoj Banji.
Novi Pazar je osvojio titulu jesenjeg prvaka u zapadnoj grupi Prve lige sa 20 bodova, koliko ima i Mokra Gora iz Zubinog Potoka, dok je Šamot 65 treći sa bodom manje.
Sezona u rukometnoj Prvoj ligi biće nastavljena 9. februara, kada će Novi Pazar dočekati Slogu iz Požege.
 
 
 

Povezana vest:  Ivić: Velimir Marjanović je najveći krivac za neuspeh