andrea lekic 11

Andrea Lekić neće produžiti ugovor sa Đerom

Kapiten rukometašica Srbije neće produžiti ugovor sa Đerom, jednim od najboljih evropskih klubova i finalistom Lige šampiona u prošloj sezoni.
Andrea je potvrdila da odlazi iz Mađarske na kraju sezone, ali i najavila da će do poslednjeg minuta na svakoj utakmici zajedno sa saigračicama ostaviti poslednji atom snage za ispunjenje klupskih ciljeva:
-Poslednjih nekoliko nedelja sam mnogo razmišljala gde ću nastaviti karijeru i donela odluku da na kraju sezone odem iz Đera. Đer je vrhunski klub koji ima sve što je potrebno jednom profesionalcu, sa sjajnim navijačima i dobro organizovanim klupskim strukturama. Isto tako, struktura ekipe je takva, da za godinu i po dana praktično nisam imala priliku da igram na svojoj matičnoj poziciji. To je situacija koju nikada nisam u potpunosti prihvatila i smatram da je za moj dalji napredak bitno da dobijem više prostora za igru u ulozi u kojoj se osećam najbolje i u kojoj pružam najviše. Ipak, odlazak je za sada daleko, sezona nije gotova. Tek smo na polovini i tek nam predstoje najvažnije utakmice. Moje misli su zato isključivo fokusirane na davanje maksimalnog doprinosa u ostvarivanju ciljeva kluba, a to je na prvom mestu osvajanje Lige šampiona. Želim da taj san dosanjam u dresu Đera.
Ime kluba u kome će najbolji srednji bek decembarskog šampionata Evrope nastaviti karijeru biće uskoro poznato.

Povezana vest:  SP ŠVEDSKA 2011, Rezultati 4. kola utakmica u grupama A i C i tabele