Ivan Dimitrijevic i ekipaPartizan za 3. mesto na Kanjiža Kupu

Ni 11 golova Dimitrijevića i 7 Kostadinovića nije bilo dovoljno da se RK Partizan nađe u finalu „Kanjiža kupa“. Iako su crno-beli savladali Čaraš Severin sa 26-24 (11:14), zbog gol razlike sutra će se od 16 sati boriti za treće mesto sa lošijim iz meča Nekse – Gorenje Velenje.
-Izgubili smo juče od Bahreina bespotrebno i to nas je koštalo odlaska u finale. Danas smo, opet, primili neke golove koje nije trebalo da primimo sa igračem više što nije smelo da nam se desi. Nije bitno što sam ja dao 11 golova, sutra će isto toliko dati neko drugi. Bitno je da smo odigrali dobro, bolje nego juče. I verujem u svoj tim da će svako sledeće izdanje biti bolje od prethodnog – kaže najefikasniji igrač crno-belih, ali i celog meča Ivan Dimitrijević.
Najviše muke u ovom meču crno-belima je zadao Denis koji je postigao 7 golova, i svih 7 u trenucima kada je Partizan bio blizu gol razlike koja bi ga odvela u finale.
Utakmica između RK Nekse i RK Gorenje Velenje, koja će Partizanu doneti rivala za „bronzu“ na ovom turniru, počela je u 20:15. Hrvati su favoriti u ovom susretu, ali s obzirom da je ovog vikenda bilo mnogo iznenađenja, niko sa sigurnošću ne može da prognozira ko će izaći kao pobednik.

Povezana vest:  Vladimir Stanojević pred Grčku: Motivisano do vize za Brazil