SEHA liga

Borković: Da mlada ekipa stasa!

Trener Rukometnog kluba Partizan Aleksandar Brković izjavio je danas da je učešće crno-belih u regionalnoj SEHA ligi važno za mladu ekipu da stasa.
-Počinje SEHA liga koja je po kvalitetu i organizaciji vrlo slična Ligi šampiona koju smo igrali poslednje dve godine. Ovo je velika prilika za našu mladu ekipu da stasa, ali i prilika za starije igrače da povećaju iskustvo koje imaju – rekao je Brković uoči subotnje utakmice 1. kola SEHA lige protiv Vojvodine.
Brković je naglasio da to velika priprema za prolećni deo sezone kada sa Partizan priključuje domaćem prvenstvu i izrazio nadu da će crno-beli igrati završnicu SEHA lige.

Povezana vest:  Rukometaši Vojvodine slavili u Nišu

Juniorski reprezentativac Srbije i levo krilo Partizana, Vanja Ilić naglasio je da je SEHA liga prilika da se mladi tim Partizana bori i dokaže.
-Već u subotu imamo priliku za to u meču sa Vojvodinom. Juče smo izgubili od njih, verujem da će za dva dana biti druga priča – rekao je Ilić.
Njegov kolega iz tima i reprezentativac Mijajlo Marsenić je naglasio je da su igrači Partizana izvukli pouke iz poraza od Vojvodine. Rukometni klub Partizan će na utakmici u subotu nastaviti sa humanitarnom akcijom za dvogodišnjeg Lazara Predojevića kome je hitno potrebna pomoć kako bi mogao da nastavi lečenje tumora na desnoj moždanoj hemisferi.
Na oba ulaza u Sportski centar Banjica biće postavljene kutije za prikupljanje novčane pomoći za malog Lazu. Utakmica Partizan – Vojvodina igra se u subotu od 18 sati.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Srbija bolja od Hrvatske, za titulu protiv Danske