rk partizan logoPoginula dva igrača Partizana, dani žalosti u Humskoj 1

Rukometaši mlađih kategorija Rukometnog kluba Partizan, braća Jevrem Popović (16) i Ignjat Popović (18) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali. Nesreća se dogodila u selu Zagrađe u podnožju Rudnika, a pored braće Popović, koji su odmah podlegli povredama, preminula je žena koja je upravljala vozilom.
U Policijskoj upravi u Čačku rečeno je da je do nezgode došlo kada je putničko vozilo marke „jugo“ beogradske registracije, kojim je iz pravca Beograda upravljala V.S. (44), iz neutvrđenih razloga prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa teretnim motornim vozilom marke „skanija“ novopazarske registracije kojim je upravljao A.Z. (37) iz Kruševca.
Rukometni klub Partizan duboko žali za gubitkom dvojice dečaka i zbog nedelje žalosti, koja će trajati do petka, odlaže mečeve svih kategorija.
Ignjat Popović je kao golman prošao sve Partizanove selekcije, a njegov mlađi brat, Jevrem, godinama je osvajao titule najboljeg igrača domaće lige. Bio je i pionirski reprezentativac Srbije, igrač od koga se mnogo očekivalo.
Izražavamo saučešće porodici i nadamo se da će smoći snage da nekako prebrodi ovaj veliki gubitak.

Povezana vest:  Đerona: Siguran sam da ćemo uraditi nešto veliko