misa kostadinovic-partizan seha

Zagreb prejak za Partizan

 

I posle 4 kola SEHA lige, Zagreb ostaje prvi na tabeli. Mesto je učvrstio nakon što je večeras savladao Partizan rezultatom 36:24 (17:11). Ovako ubedljiva razlika posledica je više raspoloženih šutera u redovima domaćina. Najefikasniji je bio Stepančić sa 6 golova, a pratili su ga Šebetić sa 5 i Mihić, Matulić, Matić, Stevanović sa 4 pogotka. U Partizanu je najprecizniji bio Mršulja koji je 7 puta zatresao mrežu, a odmah iza njega su Sretenović sa 5 i Marsenić sa 4 gola.

Povezana vest:  Rukometaši Srbije ubedljivo izgubili od Egipćana

Crno-beli su u prvom poluvremenu vodili i igrali znatno agresivnije od Zagreba, ali se to od 25. minuta preokrenulo i vođstvo koje su domaćini tada stvorili – crno-beli više nisu mogli da stignu.

„Evidentno je da ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu, a isto tako je evidentno i da moramo još mnogo da radimo kako bismo mogli da odigramo ceo meč kao ovih prvih 25 minuta“, kaže pivot Partizana, Mijajlo Marsenić.

Povezana vest:  Partizan za 3. mesto na Kanjiža Kupu

Strateg Partizana preko noći je ostao bez dva igrača, Ilića i Đuričića zbog problema sa stomačnim virusom. Posle takvih okolnosti i borbenosti koju su njegovi igrači pokazali, Brković kaže da nema šta da im zameri.

-Ne moram ni da kažem da je ovo zaslužena pobeda Partizana, to je svima jasno. Žao mi je samo što nismo uspeli duže da izdržimo u ritmu u kom smo igrali prvih 25 minuta. Mladi smo i iz ovako jedne kvalitetne utakmice možemo samo da izvučemo pouke. Očekujem da će protiv Borca biti teže – rekao je Brković.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Vuković: Momci su dali sve od sebe

Crno-beli 5. oktobra dočekuju Borac u okviru 5. kola SEHA lige. Utakmica počinje u 20 sati.