aleksandar radovanovic partizan seha

Partizan pokrenuo pokrenuo kampanju promocije rukometa

Rukometni klub Partizan saopštio je danas da je započeo promotivnu kampanju „Rukomet se vratio“ čiji je cilj da podstakne građane da posećuju utakmice i da navijaju fer i sportski. Kampanju Partizana čini serija oglasa, plakata, „veb-banera“ i radio-spotova. 
Ideja kluba i marketinga je da podstakne svest ljudi da su sportska borlišta mesta na kojima će navijači fer i sportski bodriti svoje ljubimce. 
-RK Partizan nastoji da se približi i identifikuje sa vernim i s novim navijačima kluba. U promotivnim aktivnostima učestvovaće zaslužne osobe iz sportskog i društvenog života koje će na taj način dati posebnu vrednost porukama oglasne kampanje – piše u saopštenju. 
Prvi promoter ove kampanje je muzičar Dragoljub Đuričić. U subotu od 20.00 sati, u 5. kolu Regionalne lige, prvi put u istoriji dva kluba, snage će odmeriti Partizan i Borac iz Banjaluke. Kao deo proslave 68. godišnjice Sportskog društva Partizan, utakmica će trajati 68 minuta. 
Najmlađi navijači će posle završetka meča moći da siđu na teren i da se slikaju i igraju rukomet s prvotimcima Partizana. 

Povezana vest:  Andrea Lekić: Moramo se boriti za svaku loptu