milan rasic partizan nantKUP EHF
Partizan u Nantu, vreme je za revanš

Rukometaši Partizana otputovali su u Francusku kako bi sutra, od 16 sati, protiv Nanta, odigrali revanš utakmicu 2. kola EHF Kupa. U prvom su, na Banjici, izgubili rezultatom 22:15.
Pored velikog zaostatka koji moraju da stignu, veliki problem crno-belima predstavljaju kadrovski problemi. Naime, Milan Rašić najverovatnije neće igrati sutra zbog povrede ramena koja ga muči već neko vreme. Milos Kostadinović ima problema sa tetivom, a Luka Minić se oporavlja od povrede zgloba.
„I pored svih problema koje imamo, ne idemo u Nant da izgubimo sa što manjom razlikom, idemo da se borimo i damo svoj maksimum. Nerealno je najavljivati pobedu, ali garantujem maksimalnu borbu. Biće to još jedna evropska lekcija za našu mladu ekipu“, kaže levo krilo Partizana, Vanja Ilić.
Strateg crno-belih, Aleksandar Brković, nekoliko puta je ove sezone isticao da je cela ova sezona jedna velika lekcija za njegove igrače i da mu nije toliko bitan rezultat koliko to što će iz svake utakmice naučiti nešto novo od znatno iskusnijih ekipa protiv kojih igraju.
„Nema tu neke velike filozofije, Nant je apsolutni favorit i verujem da ćemo pružiti dostojan otpor ovoj sjajnoj ekipi“, jasan je Brković.
Crno-bele već u četvrtak očekuje težak meč u Gasprom Južni tok ligi u okviru 7. kola ovog takmičenja. Na Banjicu stiže Nekse iz Našica.

Povezana vest:  Mlade rukometašice šabačkog Medicinara boravile u Beču