Logo zene 2013

Promocija Svetskog prvenstva na Banjici

Rukometni savez Srbije organizovaće u nedelju, 24. novembra 2013. godine u sportskom centru „Banjica“ na Voždovcu sa početkom u 13 časova, promociju Svetskog prvenstva u rukometu za žene, u okviru Dečije rukometne lige Rukometnog saveza Beograda. Tom prilikom gosti promocije biće štićenici Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Sremčice, koji će promovisati himnu svog doma uz prigodnu koreografiju.
Najmlađi rukometaši i rukometašice imaće prilike da se druže i slikaju sa maskotom prvenstva, orlicom Mašom, kao i da uživaju u majstorijama profesionalnog šminkera, a najprecizniji će moći da osvoje rukometne lopte.
Deca iz Doma, zajedno sa najmlađim rukometašima i rukometašicama imaće priliku da se druže sa proslavljenim rukometnim reprezentativkama. Sve prisutne pozdraviće Svetlana Kitić, najbolja igračica sveta svih vremena, koja će svečano promovisati Svetsko prvenstvo koje će se održati u Srbiji od 06. do 22. decembra 2013 godine, a program će voditi Stana Vuković, bivša rukometna reprezentativka i nosilac nacionalnog priznanja.
Tim povodom u nedelju, 24. novembra u periodu od 10 do 18 sati u SC „Banjica“ biće organizovana prodaja ulaznica za Svetsko prvenstvo u rukometu za žene. Rukometni savez Srbije u saradnji sa Svetskom rukometnom federacijom (IHF) odobrio je svim registrovanim klubovima pravo na 50 odsto popusta na cene dnevnih ulaznica. Ulaznice se mogu kupiti na štandu Rukometnog saveza na ulasku u SC “Banjica“.

Povezana vest:  Rukometaši Srbije pobedili BiH u pripremnom meču