slavlje srb dan (6)

Đurković: Dvorane će napuniti dobre igre Srbije

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković ocenio je danas da će samo dobre igre naše reprezentacije napuniti dvorane na predstojećem prvenstvu sveta za rukometašice u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu.
-Najvažnije je da reprezentacija igra dobro. Siguran sam da će narod to prepoznati i da će pomoći našim rukometašicama da ostvare što bolji plasman – rekao je Đurković prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora RSS sa kompanijom „Mineralna voda Duboka“ u hotelu „Balkan“.
Đurković je naglasio da su spremna sva četiri grada u kojima će se igrati utakmice na rukometnom Mundijalu.
-Svi smo učinili veliki napor da najveće planetarno takmičenje protekne u najboljem redu. Morali smo u potpunosti da zadovoljimo sve kriterijume koje je zahtevala Svetska rukometna federacija (IHF) – rekao je Đurković.
On je naglasio da očekuje više gledalaca nego na prvenstvu Evrope, koje je početkom godine održano u četiri srpska grada, kada je selekcija Srbije zauzela četvrto mesto. Prvenstvo sveta održaće se od 6. do 22. decembra, a reprezentacija Srbije prvi meč igra sa Japanom 6. decembra u Nišu.

Povezana vest:  Rukometašica ubila potpredsednika fudbalskog kluba Rudar