mijajlo marsenic protvi brest meskovaBrest Meškova savladao Partizan

Rukometaši Brest Meškova savladali su crno-bele rezultatom 27:23 (10:12) u 12. kolu Gasprom Južni tok lige. „Igramo onoliko koliko nam dozvole“, rekao je trener crno-belih, Aleksandar Brković, po završetku meča.
Nakon što su celu utakmicu igrali egal sa gostima, crno-beli su poklekli poslednjih 5 minuta i dozvolili Belorusima da odu na 4 razlike.
„Mogli smo duže da ostanemo u egalu, ali u bitnim trenucima smo bili dekoncentrisani, pa je bilo i nekoliko loših dodavanja u kontranapadu. Sve to je doprinelo našem porazu, a njihovoj pobedi. Ipak, igračima ne smemo ništa da zamerimo. Nije lako igrati protiv tima čiji su igrači kao reprezentativci osvojili sve medalje. Krivo mi je samo što nismo iskoristili sve šanse koje smo imali“, dodaje Brković.
Jedan od najmlađih igrača Gasprom Južni tok lige, Lazar Kukić, svestan je gde je njegov tim najviše grešio.
„Ponovo smo na početku utakmice napravili neke greške koje nismo smeli, nismo igrali ni odbranu kako je trebalo i sve je to dovelo do ovakvog rezultata“, kaže Kukić.
Najefikasniji u redovima domaćina bio je Matičić sa 5 golova. Takođe po 5 golova, ali u redovima Brest Meškova, postigli su Markotić, Baranau i Karačić.
Partizan je ovom utakmicom završio polusezonu, a sa takmičenjem se nastavlja 12. februara kada na Banjicu dolazi Zagreb.

Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Čehinje startovale pobedom u A grupi