bulatovic katarina2SP ŽENE 2013
Crna Gora se namučila protiv Koreje, Adžić zadovoljan

Rukometašice Crne Gore, zvaničnog evropskog prvaka, pobedile su danas u Beogradu Južnu Koreju sa 24:22 u prvom kolu Grupe A Svetskog prvenstva.
Ekipa koja je igrala finale Olimpijskih igara važi za jednog od glavnih favorita na SP u Srbiji, ali je selektor Dragan Adžić kazao da je zadovoljan trijumfom i početkom šampionata.
-Reprezentacija Koreje igra veoma agresivnu odbranu sa kojom se ne srećemo preterano često. Mogu da naglasim da sam zadovoljan igrom koju je pokazao moj tim, i time što smo osvojili dva boda. Reprezentacija Koreje igra najbolju agresivnu odbranu na svetu – rekao je Adžić novinarima.
Crna Gora sutra igra protiv Konga, a Adžić je kazao da nije upoznat sa igrom tog rivala, ali da će spremiti meč posle večerašnjeg susreta te afričke selekcije sa Francuskom.
Levo krilo Biljana Pavićević takođe je bila zadovoljna.
-Čestitam reprezentaciji Koreje na odličnom meču i kvalitetnoj igri, a čestitam i saigračicama jer smo odigrale fenomenalno. Poštovale smo sve što nam je trener rekao i na kraju smo osvojile
dva boda, što je jako bitno. Sada razmišljamo o Kongu i nadam se da ćemo i taj meč završiti na isti način – rekla je ona.

Povezana vest:  Igor Butulija: U krugu favorita za trofeje