policijaDirektor policije Milorad Veljović ugostio delegaciju RSS-a

Povodom osvojene srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2013 u rukometu za žene, direktor policije Milorad Veljović organizovao je prijem za delegaciju Rukometnog saveza Srbije
Delegaciju RSS činili su predsednik Velimir Marjanović, generalni sekretar Božidar Đurković, selektor Saša Bošković, psiholog Bojana Jeličić, kapiten Andrea Lekić i golman Katarina Tomašević.
Direktor policije Milorad Veljović je na poklon od rukometašica dobio rukometnu loptu sa Svetskog prvenstva, a predsednik Velimir Marijanović se zahvalio na svesrdnoj pomoći MUP-a, tokom 16 dana koliko je prvenstvo trajalo.
Na obostrano zadovoljstvo, RSS-a i MUP-a, tokom održavanja Svetskog prvenstva nije bilo zabeleženih incidenata i tako će, finalna utakmica prvenstva sveta za rukometašice između domaćina Srbije i Brazila u Beogradskoj areni, biti upamćena kao najgledanija u istoriji ženskog rukometa. Meč u kojem je Brazil pobedio Srbiju i osvajanjem zlatne medalje ostvario istorijski uspeh odigran je pred rekordnih 19.467 gledalaca.
Međunarodna rukometna organizacija (IHF), na završnoj konferenciji imala je samo reči hvale za organizaciju planetarnog takmičenja, a Srbija se još jednom pokazala kao dobar domaćin.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Hrvatski navijači bez karata i pijani vraćeni sa granice