srbija slavljeNikola Vučinić, Ljubinka Janković i Ljubica Bukurov uz ženske rukometne reprezentacije

Proslavljeni rukometni stručnjak Nikola Vučinić, kao i bivše reprezentativke Ljubinka Janković i Ljubica Bukurov u narednom periodu, pružiće podršku ženskim rukometnim reprezentacijama, njihovom radu, treninzima i svim aktivnostima koje se budu organizovale, kako bi svojim znanjem i iskustvom doprineli daljem napredovanju selekcija.
Predstavnici Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović, predsednik Rukometnog saveza Srbije, Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije i Dragaica Đurić, član Upravnog odbora RSS i trener golmana, sastali su se danas sa proslavljenim imenima iz sveta rukometa, koji su pokazali interesovanje za rad sa ženskim rukometnim reprezentacijama u svim kategorijama. Na sastanku su razgovarali o aktivnostima koje slede, treninažnim centrima, kao i rezulatatima iz prethodnog perioda vezanim za ženske selekcije.
-Zaista nam je zadovoljstvo što se tako velika imena koja su se dokazala u svetu rukometa interesuju za ono šta mi radimo. Nadam se da je ovo tek početak i da će biti još onih koji će želeti da svoje iskustvo prenesu na mlađe generacije. Ideja jeste da se oni angažuju, u zavisnosti od svog vremena, i tako daju svoj doprinos – istakla je Dragica Đurić,član UO RSS i trener golmana, i dodala da će ih oni upoznati sa onim što su do sada radili, kao i daljim planovima vezanim za aktivnosti ženskih reprezentacija.
-Od sada neću posmatrati utakmice kao gledalac, već kao stručnjak – rekao je Nikola Vučinić, proslavljeni rukometni trener.
Ljubinka Janković je 1984. godine na Olimpijskim igrama sa reprezentacijom Jugoslavije osvojila je zlatnu medalju, Ljubica Bukurov je bivša rukometna reprezentativka, a Nikola Vučinić proslavljeni i uvaženi trener.

Povezana vest:  Španci prvi finalisti EP