aleksandar brkovic par reale

Brković: Pobeda jedino što nas interesuje

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je danas da će njegova ekipa pokušati da se revanšira banjalučkom Borcu za poraz u Seha ligi u Beogradu i da je pobeda jedino o čemu crno-beli razmišljaju.
-Ekipa Borca nam je veliki dužnik iz prvog dela kada nas je zasluženo pobedila na našem terenu, pa ćemo sada dati sve od sebe da im vratimo – rekao je Brković. 
U prvom susretu u Beogradu trijumfovao je Borac sa 22:20. Meč 14. kola Seha lige između Borca i Partizana na programu je u subotu od 20.00. 
-Verujem da možemo ponovo kvalitetno da odigramo i siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji. Pobeda je jedina stvar koja nas interesuje u ovoj utakmici – dodao je Brković. 
Crno-beli su pre dva dana izgubili od rukometaš Zagreba u poslednjoj sekundi. 
-Nesrećno smo izgubili u prethodnom kolu, ali nas to nije obeshrabrilo da i u narednim utakmicama idemo isključivo na pobedu. Znamo da nas u Banjaluci čeka puna hala navijača, jer su karte već rasprodate. To nas posebno raduje jer je to publika koja voli rukomet i Partizan – rekao je golman crno- belih Radivoje Ristanović. 

Povezana vest:  Trofej Beograda u rukometu ovog vikenda u glavnom gradu