Partizan - Nexe 1Partizan se u ponedeljak oprašta od Seha lige

Rukometaši Partizana oprostiće se u ponedeljak od regionalne Seha lige, a golman crno-belih Radivoje Ristanović kazao je da je nastup njegovog tima u ovom takmičenju bio uspešan.
-Od početka sezone ambicije su nam bile jasne. Želeli smo da naša mlada ekipa stekne iskustvo da bi na kraju osvojila domaću titulu. Na tom putu zvanično smo ostvarili dve pobede, a nezvanično je svaki meč koji smo odigrali pobeda, jer smo sazreli i već od polusezone zaigrali mnogo bolje nego na početku – rekao je golman Radivoje Ristanović.
Partizan je poslednji na tabeli, a u ponedeljak dočekuje prvoplasirani Tatran. Beogradski tim će tada pokušati da zabeleži rezultatski uspeh, a posle toga će se koncentrisati na domaće prvenstvo.
-Malo nam je falilo da uzmemo bodove u mnogim mečevima. Zamalo smo savladali veliki Vardar i Zagreb. To dovoljno govori o snazi ovog tima i o našim ambicijama. Posle meča sa Tatranom, u kom nam je cilj da, kao i uvek, uzmemo bodove, potpuno se posvećujemo osvajanju još jedne titule – dodaje Ristanović.

Povezana vest:  Milena Delić nova predsednica UO RSS