partizan seha 2013Crno-beli se oprostili od SEHA lige

Rukometaši Partizana oprostili su se od SEHA Gasprom Južni tok lige i u poslednjem meču ove sezone savladani su od slovačkog Tatrana rezultatom 28:32 (16:17).
Najefikasniji u redovima crno-belih bili su Radovanović i Mandić sa po pet golova, dok se u Tatranu izdvojio Kristopans sa 8 pogodaka.
Partizan je sve do 56. minuta igrao egal sa gostima i bio na pragu velike pobede, ali je Tatran u poslednja četiri minuta uspeo da slomi crno-bele.
-Koliko god da smo rezultatski bili blizu tokom celog meča, ipak su oni kontrolisali rezultat, vodili i na kraju zasluženo pobedili. Imali smo priliku pred sam kraj da povedemo, ali se nismo snašli i nismo uspeli da preokrenemo rezultat. Drago mi je što smo odigrali kvalitetnu utakmicu i to je samo jedan od razloga zbog kog verujem da ćemo spremni dočekati naše prvenstvo. Imamo snage, motiva i dosta dobrih igrača koji mogu da osvoje domaći šampionat – reko je strateg Partizana Aleksandar Brković.
Partizan je u prvom susretu dva tima izgubio sa 28 razlike, pa golman crno-belih, Dejan Vasić, kaže da je napredak vidljiv i po rezultatu ovog meča.
-Imali smo šansu da pobedimo još jednu veliku i jaku ekipu koja nakon ove utakmice ide na Final four u Novi Sad kao prvi tim na tabeli. Drago mi je što smo se ravnopravno borili sa njima – kaže Vasić.
Utakmica između Partizana i Tatrana bila je poslednja koja je odigrana pred Final four. Završni turnir SEHA lige odirava se od 11. do 13. aprila u Novom Sadu.

Povezana vest:  SP ŠVEDSKA 2011, Vuković: Moramo još više da radimo!