Zelimir Juricic, Sony Ericson, Milan Boskovic,Milica Amizic, Telekom Srbija, Igor MikljaTelekom Srbija Medija Open turnir

 

TV B92 odbranio titulu šampiona!

Na teniskom turniru ”Telekom Srbija Medija Open” koji je vec drugu godinu za redom organizovao Telekom Srbija u susret predstojećem ATP turniru u Beogradu, nakon neizvesnih i uzbudljivih mečeva predstavnika vodećih televizija i štampanih i drugih medija u ulozi teniskog reketa broj jedan ponovo se našao se Milan Bošković, novinar TV B92.

Tokom celog finalnog meča lomio se rezultat što je potvrdilo da Milan Bošković i Igor Miklja slove za najbolje tenisere među novinarima. Konačni rezultat u produženom setu bio je 9:6.

Povezana vest:  DAVIS CUP FINALE 2010, Đoković: Jedan od najboljih mečeva u sezoni

Nakon pobede Milan Bošković rekao je – Nije bilo lako odbraniti prošlogodišnju titulu s obzirom na činjenicu da sam u finalu igrao sa mojim kolegom Mikljom za koga znam da odlično igra tenis. Svakako divno je bilo učestvovati na Telekom Srbija Media Open turniru koji je je i ovaj put besprekorno organizovan i sa te strane odlična uvertira za ono što nas očekuje na ATP turniru. Braniću titulu i sledeće godine

Prvog dana posebno je bio neizvestan i uzbudljiv meč u kojem je Ivan Zeljković tek u “taj breku”, posle velike borbe, savladao Aleksandra Jovanovića, novinara Press-a.

Povezana vest:  Đoković najviše zaradio od početka sezone

Među 16 takmičara našli su se i predstavnici Bete, Blic-a, Press-a, Večernjih novosti, magazina Gloria, televizije Pink, B92, StudioB, Fox i Avala, kao i internet portala Kuda za vikend i ATA stars, koji su upotrebili sav svoj talenat, taktiku i podršku svojih kolega nastojeći da osvoje „Telekom Srbija Medija Open turnir“.

Pehare na Telekom Srbija Medija Open-u uručili su direktor Sektora za PR Telekoma Srbija Milica Amidžić i direktor predstavnistva kompanije Sony Ericsson u Srbiji Želimir Jurčić, a takmičari koji su se plasirali na prva dva mesta, nagrađeni su mobilnim telefonima Sony Ericsson poslednje generacije i teniskom opremom. Prigodne nagrade uručene su i svim ostalim učesnicima koji su pokazali izuzetnu borbenost i želju za pobedom.

Povezana vest:  LAUREUS NAGRADE 2012, Svetske agencije izveštavaju o Ðokoviću

Telekom Srbija je i ove godine generalni sponzor Serbia Open ATP turnira. Partnerstvo sa organizatorima turnira, Family sportom, ne samo da na globalnom nivou promoviše Srbiju kao zemlju gde se igra vrhunski tenis, već doprinosi i daljem razvoju tenisa u Srbiji. Nastojaćemo da i ubuduce promovišemo timski duh i kolegijalnost, bavljenje sportom i Srbiju kao zemlju vrhunskih sportista.