Dzunovi i RisticZavršeno Letenje prvenstvo Srbije u konkurecniji do 14 godina, Ristićeva i Miladinović šampioni
 
Na terenima TK Dinamo iz Pančeva održano je Letnje prvenstvo Srbije u konkurenciji do 14 godina za devojčice i dečake, singl i dubl.
Kod devojčica šampionski trofej podigla je Teodora Ristić (TAŽ) koja je u finalu savladala Nikolinu Džunov (TK Partizan) 6:4, 6:2.
U polufinalu Ritićeva je posle velike borbe pobedila Draginju Vuković (TK Trim) 6:4, 4:6, 6:2, dok je Nikolina bila bolja od Sare Gvozdenović (TMG) 6:3, 5:7, 6:0.
U konkurenciji dečaka na pobedničko postolje popeo se Marko Miladinović koji je u finalu salvadao Mihajla Popovića (TK Base line) 7:6(1), 6:0.
U polufinalu Miladinović je pobedio Stefana Gažu 6:2, 6:3, dok je Popović bio bolji od Bodina Žarkovića (TK CZ) 7:5, 6:3.
U dubl konkurenciji kod devojčica trijufovale su Draginja Vuković i Anđela Skrobonja. U finalu su salvadale dubl Doroteja Joksović – Nikolina Džunov 6:3, 6:3.
Kod dečaka trijufovao je dubl Stefan Gažo – Marko Miladinović koji su u finalu bili bolji od para Mihailo Drobnjaković – Obrad Markovski 6:4, 6:2.
Sve pohvale organizatoru i domaćinu prvenstva kao i direktoru takmičenja Mladenu Vukoviću.
Finalisti I polufinalisti su dobili vredne nagrade. Pored majica i pehara, šampioni su dobili i tablet računare, finalisti su dobili mobilne telefone, trećeplasirani fotoaparate, dubl šampioni mp3 muzički uređaj.
Povezana vest:  ATP LONDON, Ðoković u Londonu prvo protiv Berdiha