Dragutin Topic i NiggorSunce „osvaja“ teniski turnir poznatih
 
Još jednom je vreme poslužilo tradicionalni Hugo Boss teniski turnir poznatih , i pružilo velikom broju učesnika sjajne uslove za igru. Najbolji rekreativni teniseri među poznatim ličnostima naše zemlje, njihovi brojni navijači i poklonici belog sporta došli su na terene Teniskog centra „Novak“ da daju svoj doprinos promociji drugarstva, fer-pleja i zdravog načina života – a naročito humanitarnom fondu turnira, koji su udruženje za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“ i organizator turnira posvetili postradalima od poplava.
Publika je imala zadovoljstvo da pozdravi sjajne poteze učesnika prvih kola turnira u muškom i ženskom singlu, među kojima su se istakli I u prošli u 1/4 : Bata Mirković / Ilija Belošević, Ivan Tomić / Milan Kalinić, Niggor / Aleksandar Gajšek , Goran Pandurović / Žarko Lazetić , Ilda Šulić i Jelena Zana…
Važne pobede su odneli fudbalski as Marko Pantelić, košarkaška legenda Dražen Dalipagić, glumci Milan Vasić i Igor Pervić, muzičar Kiki Lesendrić, ambasador SAD Kirbi, Evropske unije Majkl Devenport pevač Mile Kitić..
Najmlađi teniski asovi na sedmom Imlek mini tenis openu takođe su prikazali zavidan nivo tenisa, među kojima se već vide naslednici naše zlatne generacije teniskih šampiona.
Organizator je za finalni program turnira – koji je na programu u nedelju od 16 časova – priredio egzibicioni meč između prve juniorke sveta Ivane Jorović i poznatog profesionalnog tenisera Marka Đokovića, egzibicioni meč poznatih u kome će učestvovati Haris Džinović i Dženan Lončarević, ceremoniju dodele trofeja u kojoj ce nastupiti pevačica Ivana Jordan – kao i brojna druga iznenađenja i nagradne igre za publiku. Trofeje pobednicima i nagrađenim učesnicima uručiće savezni Dejvis kup selektor Bogdan Obradović.
Ulaz na teniski poznatih je i ove godine slobodan, pa se pridruzite brojnoj publici koja uživa u sjajnom tenisu i druženju sa poznatima na terenima Teniskog centra „Novak“!
Povezana vest:  Jankovićeva izgubila od Pliškove