fudbal_4

fudbalSERBIA OPEN 2010

Novak, Viktor i Ziki fudbaleri

 

U utorak uveče sportisti i glumci odigrali su revijalnu fudbalsku utakmicu, koju je organizovao „Serbia Open 2010“ u saradnji sa Telekom Srbija i kućom Intermedia Network, koji, podsećanja radi snimaju film “Monte video bog te video!”.

Na terenima fudbalskog kluba Dorćol pobedu od 3:2 su odneli glumci. Ekipu Serbia Open sačinjavali su: Savo Milošević, Vladan Lukić, Saša Ćurčić, otac Grigorije, Vlade Divac, Dejan Bodiroga, Nikola Radmanović, Vladan Milojević, Blažo Radosavljević, Novak Đoković, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i generalni direktor Telekom Srbije, Branko Radujko.

Povezana vest:  ATP HJUSTON, Nišikori bolji od Fiša

Glumce je predvodio kapiten Viktor Savić, a pomogli su im bivši fudbaleri Partizana Zoran Mirković i Dragan Ćirić dok su sudije bile fudbal_2Ivan Zeljković i Sin Dragan iz popularne serije Selo gori a baba se čašlja.

Poluvreme je završeno nerešenim rezultatom, 1:1. Gol za sportiste je postigao Ivan Tomić na asistenciju Viktora Troickog, koji je pokazao da je još uvek dobar fudbaler. Izjednačio je glumac Petar Strugar. Drugi gol za sportiste postigao je Savo Milošević. Treći gol dao je Novak Đoković, na asistenciju Dejana Bodiroge.

Povezana vest:  Zvezdini juniori na tronu

 

 

 

 

fudbal_1

fudbal_3