DZERALD_BATLER_1

SERBIA OPEN 2010

Džerard Batler u VIP loži

 

Svetski reket broj dva i najbolje plasirani Srbin na ATP listi Novak Đoković pobedio je večeras Italijana Fabija Fonjinija. Zvezda na centralnom terenu Nole pokazao je, uproks jakom vetru, znanje i veštinu dostojnu njegove pozicije na svetskoj rang listi.

Ovo je, ujedno, bio i prvi meč na kome su se ljubitelji belog sporta „tiskali“ na tribine teniskog kompleksa „Milan Gale Muškatirović“, koji, inače, prima 10.000 ljudi. Nije, naravno, bilo toliko gledalaca na tribinama ali najveća ZVEZDA večeri, pored Noleta bio je Škotlađanin Džerard DZERALD_BATLERBatler. Nije Batler bio na setu niti je gledao zemljake braću Marej na terenima eks 25. maja već je Batler sedeo u VIP loži, tik pored fotografa i pratio prvi set između Novaka Đokovića i Italijana Fonjinija.

Povezana vest:  ATP MEJSON, Đoković protiv Nalbandijana u osmini finala

Kada se završila prva deonica meča, koji je dobio Nole, nekoliko devojaka, koje su ga prepoznale sa bradom i brkovima prišle su da se slikaju sa njim, što je on i učinio. Nije zvezda iz filmova kao što su spektakl „300“ ili „PS I love you“ glumio da je u Holivudu već je, kako nezvanično sazanjemo i delio komplimente devojkama koje su ga okružile i rado se sa njima fotografisao.

Povezana vest:  Goran Đoković: Teren u Beogradu isti kao na Rolan Garosu

Ubrzo zatim glumac je, koji je podsećanja radi glumio i u filmu „Lovac na bišu ženu“ na kome se smuvao sa zanosnom Dženifer Aniston otišao u restoran „Novak“ koji se nalazi odmah pored centralnog terena.

FOTO: Antonio AHEL