Serena Williams and Ana IvanovicIvanović: Dobila sam od Serene lekciju iz servisa

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je posla poraza u finalu WTA turnira u Sinsinatiju da je od Amerikanke Serene Vilijams dobila lekciju iz servisa.
Posle impresivnih nastupa u prethodnim mečevima i maratonske borbe u polufinalu protiv Marije Šarapove, Ivanovićeva večeras nije imala rešenja da zaustavi svetskog broja jedan, pa je zasluženo izgubila u dva seta (6:4, 6:1).
-Dobila sam lekciju od Serene iz servisa. Međutim, bio je to odličan meč, iako sam izgubila. Ponovo sam među prvih 10 u svetu, ali to zaista nije važno. Uživala sam ovde na terenu – rekla je Ivanovićeva.
Ona je dodala da sa zanimanjem iščekuje nastup na predstojećem gren-slemu u Njujorku.
„Radujem se US Openu. To je poslednji gren-slem sezone i jedan je od najuzbudljivijih. Pokušavam dobro da radim, želim samo napred“, kazala je srpska teniserka.
Mlađa od sestara Vilijams večerašnjom pobedom osvojila je 62. WTA titulu u karijeri, ali prvu u Sinsinatiju.
-Neverovatno je da sam konačno pobedila ovde. Veoma sam uzbuđena. Nije bilo lako protiv Ane, ona udara zaista jako i može svakoga da pobedi – rekla je Vilijams.
Amerikanki je za trijumf u Sinsinatiju pripala novčana nagrada od 467.300 dolara plus 900 WTA bodova, a Srpkinji 227.000 dolara i 585 bodova.

Povezana vest:  Đoković zbog povrede propušta turnir u Majamiju

PHOTO: Jonathan Moore/Getty Images Sport