Janko Tipsarevic

Tipsarević: Nadam se da ću se u januaru vratiti turnirima

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je danas da se nada da će u januaru ponovo početi da igra na turnirima, kao i da jedva čeka povratak na teren. 
-Nezahvalno je govoriti o konkretnim planovima, ali se iskreno nadam da ću se u januaru 2015. vratiti na turnire. Jedva čekam povratak na teren i radujem se pripremama za narendu sezonu, koje uskoro slede – rekao je Tipsarević za sajt Teniskog saveza Srbije. 
On je počeo da trenira posle godinu i tri meseca pauze, koju je imao zbog tumora na peti. Tipsarević se nalazi u Nemačkoj, gde je na kontrolama i dodatnim terapijama, a uskoro će sa svojim timom otići u Dohu na pripreme. 
-Počeo sam da treniram, naravno ne punom snagom, ali i ovo je veliki napredak. U Srbiji sam krenuo sa kretnim vežbama i vraćanjem u kondiciju. Tenis sam počeo da igram samo iz mesta, rano je za trčanje punom snagom, ali i to će doći – kazao je Tipsarević. 
On je istakao da nije zapao u očaj i nemoć, jer za profesionalnog sportistu ne postoji gora kazna pošto nije znao kada će se vratiti na teren. 

Povezana vest:  Krajinović u drugom kolu turnira u Hamburgu