novak djokovic 1dan ao 1

AO 2015

Đoković: Moram da priznam da me je iznenadio na početku

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je posle plasmana u drugo kolo Australijan opena da ga je Slovenac Aljaž Bedene iznenadio na početku meča.
-Počeo sam nešto slabije i sporije, protivnik je imao nekoliko brejk lopti i meč je mogao da ode u totalno drugi pravac nakon prvog seta. Nikada nisam igrao protiv njega i moram da priznam da me je iznenadio. Imao sam poteškoća da mu pročitam servis. Nije imao ništa da izgubi, ali uspeo sam da savladam poteškoće sa početka meča i odigram mnogo konfornije u nastavku – rekao je Đoković za sajt turnira.
Đoković je pohod na petu titulu u Melburnu počeo pobedom protiv Bedenea sa 6:3, 6:2, 6:4.
-Drago mi je što sam vratio, Australijan open mi je veoma drag, gren slem na kojem sam imao najviše uspeha. Neke od najboljih partija pružio sam upravo na ovim terenima – rekao je Đoković.
On je dodao da je rođenje deteta najbolja stvar koja je mogla da se dogodi njemu i supruzi Jeleni.
-Mi smo blagosloveni i zahvalni što imamo dete. On je mali anđeo. Nisu ovde sa mnom, ali u stalnom smo kontaktu i jedva čekam da ponovo budemo zajedno. Poptuno sam ispunjen u svim apsektima života i pokušavam tu energiju, motivaciju i ljubav koju imam prema mojoj porodici i sinu da prenesem na teren – poručio je Đoković.
Njegov naredni protivnik biće pobednik duela Andrej Kuznjecov (Rusija) – Albert Ramos (Španija).

Povezana vest:  Nadal i Serena Vilijams ubedljivi na početku AO