AA tennis ball racquetTSS: Bačena senka na nadljudsko angažovanje organizatora

Teniski savez Srbije saopštio je danas da je skandalom oko ulaznica za predstojeći duel sa Hrvatskom u Dejvis kupu „bačena senka na nadljudsko angažovanje“ organizatora.
-Nažalost, bačena je senka na dvomesečno nadljudsko angažovanje svih struktura u gradu Kraljevu da se jedan ovakav dogaađaj pripremi, na njihovu spremnost da ugoste najbolje igrače Srbije i Hrvatske, kao i da pokazu svetu da je grad sa okolinom zaslužio da ima ovakav spektakl -, navodi se u saopštenju TSS.
Takođe piše da je „ne mali broj ljudi“ bio priveden na informativni razgovor, ali da su svi pušteni posle davanja izjava „obzirom da nije bilo nikakvih zlopotreba“.
-To se pre svega odnosi na predsednika Teniskog saveza Zapadne Srbije Predraga Petronijevića, koji je u dva-tri navrata bio na višesatnim informativnim razgovorima, ali je posle detaljne istrage oslobođen od svih sumnji – dodaje se u saopštenju.
Kraljevo je „na opšte zadovoljstvo“ privelo sve pripreme kraju i meč, što se tiče organizatora, može da počne.
-Opšta konstatacija je da je novoizgrađena hala svojim kapacitetom jednostavno nedovoljno velika da prihvati toliki broj gledalaca kada je jedan ovakav događaj u pitanju. Iz tog razloga došlo je i do problema u prodaji i distribuciji – piše u saopštenju TSS.
TSS navodi i da je grad Kraljevo kao suorganizator imao pravo na određeni broj ulaznica, koji je distribuiran preduzećima „onako kako su stizale plaćene faktura“, kao i to da je pogrešna konstatacija da su karte besplatno deljene.
Duel između Srbije i Hrvatske u prvom kolu Dejvis kupa igraće se od petka do nedelje u Kraljevu.

Povezana vest:  Đoković startuje rano ujutro protiv Haneskua