jecmenica PRESS SERBIA 05FED CUP 2015
Ječmenica: Možemo ponovo do finala Fed kupa

Selektor teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da je zadovoljna zbog plasmana u Svetsku B grupu Fed kupa i poručila da predvođen Anom Ivanović i Jelenom Janković nacionalni tim može da ponovi uspeh iz 2012. godine kada je igrao finale ovog takmičenja.
-Mnogi su nas otpisivali kada smo početkom godine počeli da se okupljamo, napravili smo veliko iznenađanje i rezultat, nadam se da nećemo tu da stanemo. Smeši nam se blistava budućnost, sigurno da uz dve najbolje teniserke možemo ponovo da igramo finale Fed kupa – rekla je Ječmenica posle meča.
Srbija je u Novom Sadu sa 3:1 pobedila Paragvaj, a odlučujući poen domaćinu donela je Aleksandra Krunić, koja je bila bolja od Monserat Gonzales sa 6:0, 6:2.
-Nisam imala tremu, jer sam juče probila led. Trudila sam se da se ne istrošim pshički, skoncetrisala sam se da uradim posao što najbolje mogu i uspela i tome. Imam još puno da radim, ali ovo svakako predstavlja uspeh za mene i daje mi dosta na samopuzidanju, jer nisam imala uspešnu seriju u SAD – rekla je Krunićeva.

Povezana vest:  Đere korak bliže glavnom žrebu turnira u Umagu