rafa_nadal_atp_rimATP I WTA ROLAN GAROS

Danas na terenu Rodik, Enan i Nadal…

 

Trećeg dana na Otvorenom Prvenstvu Francuske ponovo je zgusnut program. Danas neće biti srpskih tenisera a Novak Đoković, Viktor Troicki, Jelena Janković i Ana Ivanović juče su izborili, relativno lako, plasman u drugo kolo Rolan Garosa.

Mečevi počinju od 11,00 časova a na glavnom terenu – Filip Šatrijer prva nastupa Žestin Enan (Belgija) koja je postavljena za 22 nosioca na turniru a sastaće se sa Bugarkom Tsvetanom Pironkovom. Posle tog meča sledi Endi Rodik (6, SAD) koji će igrati sa Jarkom Nieminenom (Finska). Sledi meč Marion Bartoli (13, Francuska) i ona će igrati sa Marijom Elenom Kamerin (Italija). Poslednji meč na glavnom terenu zatvoriće Lejton Hjuit (28, SAD) i igraće sa Žeremijem Čardijem iz Francuske.

Povezana vest:  ATP KUP KREMLJA, Troicki pobedio Congu

Na terenu Suzan Lenglen program trećeg dana otvara Fernando Verdasko (7, Španija) i igraće sa Igorom Kunutsinom (Rusija) a sledi Dinara Safina (9, Rusija) i ona će igrati sa Japankom Kimiko Date Krumm. Kao treći meč na tom terenu je Rafael Nadal (2, Španija) koji se sastaje sa Đani Minom iz Francuske. Poslednji meč biće. Poslednji meč na tom terenu biće između Marije Šarapove (12, Rusija) i Ksenije Pervak (Rusija).

Povezana vest:  WTA MAJAMI, Dolonc bez glavnog žreba u Majamiju

Na terenima će se pojaviti još Anastasija Pavličenkova (29, Rusija), Danijela Hantukova (23, Slovačka), ali i sestre Vilijams – Serena i Venus koje otvaraju borbu u kombinaciji ženskih dublova. Sestre Vilijams postavljene su za prve nosioce a igraće protiv belgijsko – tajlandske kombinacije Kirsten Flipkens/Tamarine Tanasugarn.