NOLE_PRVI_MEC_USPRAVNAWTA ROLAN GAROS 2010

Danas na terenu Jelena i Ana od 11 sati, Nole na terenu posle 15 sati

 

Na tri glavna terena, na Otvorenom Prvenstvu Francuske izaći će troje srpskih tenisera. Prve na teren izlaze srpske dive – Jelena Janković i Ana Ivanović dok će Novak Đoković (3. na ATP) izaći nešto kasnije.

Povezana vest:  Braći Sabanov trofej u dublu

Jelena Janković, srpski reket broj, dobila je čast da na teren Filip Šatrijer izađe u 11 časova. Možda i vreme nije najpopularnije ali JJ je uvek spremna za akciju što govore i njeni rezultati. Protivnica Jankovićevoj biće Kaja Kanepi iz Estonije. Ova Estonka rođena je u glavnom gradu – Talinu a trenutno je 118. na WTA listi tako da se očekuje solidan meč JJ i prolazak u naredno kolo Rolan Garosa.

Povezana vest:  Olga Danilović srušila drugu na svetu, Amerikanku Kenin

Na Suzan Lenglen terenu, kao treći meč dana, na šljaku izlazi Novak Đoković koji će odmeriti snage sa Japancem Kei Nišikorijem koji zauzima 246. mesto na ATP listi.

Na terenu broj 1 od 11,00 sati Ana Ivanović odmeriće snage sa odličnom Ruskinjom Ališom Klejbanovom. Ruskinja je postavljena za 28 nosioca a to mesto zauzima i na WTA listi. Sa druge strane lepa Ana, bivši reket broj 1 sada se nalazi na poziciji 42. WTA liste. Sudeći po solidnim rezultatima Ane Ivanović u poslednje vreme ljubitelji belog sporta u Parizu i kraj malih ekrana imaće prilike da gledaju odličan tenis. Brine samo lođ servi Ivanovićeve.

Povezana vest:  Nišikori eliminisao Federera sa turnira u Madridu