ana ivanovic 1 photo  Bradley Kanaris  Getty Images Sport

Ivanović: Oduševljena sam uključivanjem u ovaj projekat

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović objavila je danas da se pridružila internet kompaniji pod nazivom Trainers4me.com u ulozi suvlasnice.
Ivanovićeva će na na taj način podržati inovativnu digitalnu platformu koja će pružiti sportskim entuzijastima trenutačni pristup hiljadama trenera iz različitih sportskih disciplina širom sveta.
-Oduševljena sam uključivanjem u izuzetan Trainers4me.com projekat. Njegov cilj je da izgradi društvo ljubitelja sporta širom sveta time što će pružiti najlakši i najpristupačniji način da se pronađe personalni trener ili instruktor najvišeg nivoa, bilo gde u svetu. Preko nas omogućimo vam da stupite u kontakt sa instruktorima za sve moguhe sportove, od golfa do „kajt-surfinga – rekla je Ivanovićeva.
Osnivači Trainers4Me.com Marko Filej, uspešni internet poslenik, i nekadašnji profesionalac sa Vol Strita Aleksander Tamarkin, predviđaju da će kompanija uneti pravu revoluciju u iskustvima korisnika u okviru sportske industrije na način na koje su ostale digitalne platforme visokog profila ostvarile uticaj u svojim domenima proteklih godina.

Povezana vest:  Poznati i deca ukrstili rekete