selektor Bogdan Obradovic

Obradović: Uslovi nisu najbolji, čekamo ostatak tima

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je danas da nije preterano zadovoljan uslovima u Argentini, ali da očekuje da se organizatori pokažu u najboljem svetlu.
-Imamo odlične uslove što se tiče hotelskih usluga i hrane, međutim, ono čime nismo zadovoljni jeste hala u kojoj se igra meč. Bili smo u obilasku kompleksa i sama hala je dosta improvizovana. Iznenađeni smo i zatečeni uslovima koji nisu na vrhunskom nivou. Konkretno svlačionice nisu uređene po najvišim standardima, kao ni sale za masažu i prostor za zagrevanje. Izvršili smo pritisak na na organizatore i videćemo šta će uraditi po tom pitanju – izjavio je Obradović.
Prema njegovim rečina, sa druge strane teren je dobro pripremljen, ali mu se čini da ni osvetljenje nije baš najbolje.
Obradović je najavio da se sutra u prepodnevnim časovima očekuje dolazak ostatka tima Srbije, koji čine Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Dušan Lajović.
-Sutra očekujemo da stigne ostatak tima, tu konkretno mislim na momke koji će nastupiti na duelu protiv Argentine. Biće potrebno vremena da se igrači priviknu na vremenske i temperaturne uslove. Očekujem da već sutra odradimo prvi trening i zatim razradimo plan za nastavak – zaključio je Obradović.
Meč četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa između Argentine i Srbije odigraće se od 17. do 19 jula u Buenos Ajresu.

Povezana vest:  Ðoković lako protiv Karuza za osminu finala