andy murray-ao

Marej posvetio pobedu Ameli Morezmo

Endi Marej posvetio je pobedu nad Novakom Đokovićem na masters turniru u Montrealu svom treneru Ameli Morezmo, koja je u subotu rodila dečaka.
-Pre nekoliko časova sam saznao da je Ameli Morezmo rodila dečaka. Želim da čestitam i posvetim joj ovu pobedu. Ovo je za tebe Ameli – rekao je Marej dodajući da da ne zna mnogo detalja, jer još nije razgovarao sa njom.
Prvi teniser sveta Novak Đoković noćas je u finalu masters turnira u Montrealu izgubio od Endija Mareja u tri seta, 6:4, 4:6, 6:3.
-S obzirom na razvoj događaja na terenu, raduje me što sam izašao kao pobednik. Lako je moglo da se dogodi da mi pobeda izmakne iz ruku – izjavio je Marej posle pobede.
Marej je pobedio zahvaljujući boljem servisu i dobroj igri na mreži i osvojio je svoj četvrti trofej ove godine. Britanski teniser uspeo je tako da prekine seriju od osam uzastopnih poraza protiv Đokovića.
Novak Đoković čestitao je svom suparniku i velikom prijatelju Mareju pobedu rekavši da je zaslužio. 
-Mislim da je razlika bila u servisu – kazao je Đoković dodajući da je Marej „rizikovao kada je trebalo i odigrao vrhunske udarce“, prenela je agencija Hina. Đoković je plasmanom u finale osvojio nove ATP bodove, pošto je prošle sezone ispao u polufinalu.

Povezana vest:  Ekskluzivno pratite svaki US Open meč na kanalu Eurosport