novak_djokovic_rim_111ATP I WTA ROLAN GAROS 2010

Sutra na terenu Zimonjić, Jankovićeva i Đoković

 

Sutra na terenima Rolan Garosa na programu su preostala četiri meča četvrtine finala. U muškoj i ženskoj konkurenciji odigraće se po dva meča. Mečevi počinju u 14,00 sati, naravno, ako vremenski uslovi to dozvole.

Na Filip Šatrije prva izlazi Serena Vilijams (1, SAD) i Samanta Stosur (7, Australija), potom će uslediti španski duel između 19. i 2. nosioca Nikolasa Almagra i Rafaela Nadala.

Povezana vest:  Đoković: Ko nema puno pobeda, fokusira se na poraze

Na terenu Suzan Lenglan, isto od 14 časova, prvo izlazi Jelena Janković koja je postavljen a za četvrtog nosioca a njena protivnica biće Jaroslava Švedova (Kazahstan). Posle tog meča na teren izlaze Austrijanac Jirgen Melcer (22) i Novak Đoković (3).

Ovim mečevima dobiće se i polufinalisti i kod muškaraca i kod ženanaravno, JJ imao više šanse da uđe u polufinale od protivnice dok će drugo četvrtfinale biti dosta tesno. Stosur je u poslednje vreme u „naletu“ dok je Serena Vilijams fenomenalna, sem duela sa Jankovićevom. Što se muških četvrtfinalnih parova tiče Đokoviž bi trebalo da se plasira u polufinale dok se i drugom četvrtfinalu nazire Nadal kao pobednik.

Povezana vest:  AO 2011, Ministarka omladine i sporta čestitala Đokoviću

U miks dublu, Nenad Zimonjić u kombinaciji sa Katarinom Srebotnjik boriće se za ulazak u finale a protivnici će im biti treći nosioci na turniru Buria Liagostera Vives (Španija) i Oliver Marah (Austrija). Njihov meč je na terenu Filip Šatrije a po planu je treći na programu.