ana ivanovic 1 photo  Bradley Kanaris  Getty Images Sport

Ivanović: Mnogo volim Australiju, drago mi je što sam u drugom kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da joj je mnogo drago što je danas prošla u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije i kazala je da voli da igra u toj zemlji.Ona je 20. nositeljka u Melburnu, a danas je sa 6:2, 6:3 pobedila domaću teniserku Tami Piterson, debitantkinju na grend slemovima, koja igra po posebnoj pozivnici.
-Uvek je teško igrati protiv nekog koga ne poznajete. Tami je igrala dobro, imala je publiku uz sebe i ja joj želim sve najbolje. Mnogo mi je drago što sam prošla – rekla je Ivanovićeva posle meča.
Reprezentativka Srbije pokazivala je mnogo emocija tokom drugog seta, ali je kazala da nije osećala pritisak.
-Nije to bilo zbog pritiska, samo mi je mnogo drago da sam prošla u drugo kolo. Svaki meč je izazov. Nisam počela turneju po Australiji kako treba, a stvarno se radujem što sam prošla i nadam se da ću imati sreće u drugom kolu – rekla je ona.
Ana Ivanović je 2008. igrala u finalu Melburna, a danas je rekla da mnogo voli da nastupa u Australiji.
-Ovo mi je jedno od omiljenih mesta na svetu, vi ste sjajni, iskreno. Pravi ste sportisti, razumete sport i stvarno mi je drago što dolaze ljudi i na treninge i što imam podršku i nadam se da ću moći da ponovim svoj najveći uspeh – rekla je Ana Ivanović.

Povezana vest:  Bautista Agut trijufmovao u Štutgartu