marin cilic usa

Čilić: Nadam se dobroj igri i u trećem kolu

Hrvatski teniser Marin Čilić rekao je danas da je zadovoljan igrom protiv Alberta Ramosa u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije i dodao da se nada da će takvu igru ponoviti i u narednoj rundi.
-Bio je ovo jako dobar meč za mene, servirao sam dobro, u poenima sam bio agresivan, tražio sam rešenje i mogućnost da napravim što više vinera i da nateram Ramosa u defanzivu – rekao je Čilić, prenosi Hina.
Čilić se danas plasirao u treće kolo prvog grend slem turnira u sezonu, pošto je bio bolji od Ramosa u tri seta, 6:4, 6:3, 7:6.
-Mislim da sam bio koncentrisan tokom celog meča i da sam fizički bio dobar. Rekao bih da sam u svim segmentima igre bio jako dobar – dodao je hrvatski teniser.
On će u trećem kolu igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, koji je danas eliminisao srpskog tenisera Dušana Lajovića.
-S njim sam igrao dva puta, oba puta u finalu turnira u Moskvi. Poznajem njegovu igru, a on u poslednjih nedelju i po dana ne zna za poraz – osvojio je Okland i ovde je prošao dva kola. To će definitivno biti težak meč, jer je on igrač koji ne daje puno, brz je i ima solidnu igru – kazao je Čilić.
-Puno toga će zavisiti od mene. Nadam se da ću servirati dobro i biti agresivan kao danas, da ću tražiti poen i biti mentalno čvrst. Fizički se dobro osećam i nadam se još jednom super meču – naveo je hrvatski teniser.

Povezana vest:  Počela prodaja karata za Dejvis kup meč Srbija - SAD