endi_rodik_1Endi Rodik: Moram da osvojim Vimbldon, zbog supruge!

 

Najbolji američki teniser Endi Rodik strahuje da će njegova 23-godišnja supruga Bruklin Deker, model za kupaće kostime, biti popularnija od njega samog.

Ove godine će pobednik Vimbldona prvi put u istoriji dobiti nagradu od milion funti! No, Endi Rodik će uz sportski i finansijski, imati još jedan veliki motiv u pokušaju da osvoji Vimbldon, kojem je bio tako blizu prošle godine u finalu protiv Rodžera Federera.

Povezana vest:  FED KUP, Slovačka povela u borbi za opstanak u Svetskoj grupi

-Nadam se da ću ove godine uspeti da uzmem taj pehar. U suprotnom, moja će supruga postati poznatija od mene! Ove godine je već snimila nekoliko filmova – kaže Rodik.

Međutim, nije znao da navede naslove tih filmova. Najveću je rolu Bruklin Deker odigrala u romantičnoj komediji „Just Go With It“, u kojoj još glume Adam Sendler, Dženifer Aniston i Nikol Kidman, a u bioskope stiže početkom sledeće godine.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za karte Serbia Open 2022 turnira

Rodik, sedmi teniser sveta, do sada je tri puta igrao finale Vimbldona, 2004, 2005. i prošle godine. Svaki put ga je pobeđivao Švajcarac Rodžer Federer. Rodik je prošle godine propustio četiri vezane set lopte za vođstvo 2:0 u setovima, a u petom setu je Federer slavio sa 16:14.