Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je teniserka Ana Ivanović uvek bila ponos crno-belih i poželeo joj sreću, nakon što je odlučila da završi karijeru.

Ana Ivanović je juče saopštila da je završila profesionalnu karijeru pošto je posle povreda zaključila da više ne može da igra na najvišem niovu.

-O njoj je pisano, piše se i pisaće se. Mi ćemo dodati da je uvek bila naš ponos, da je svojim talentom, igračkim umećem, lepotom i dobrotom, opčinila čitav svet. Uvek je isticala kako i gde je počela svoju karijeru i da je njena jedina navijačka ljubav Partizan. Zbog svega toga želimo da joj zahvalimo i da joj u ime miliona navijača crno-belih poželimo sve najbolje u budućnosti. Ana, hvala ti za sve i neka sreća prati tebe i tvoju porodicu. Tvoj FK Partizan – navodi se u saopštenju na sajtu.

Ivanović, trenutno 63. igračica sveta, u karijeri je osvojila 15 titula, medju kojima je i trofej na Rolan Garosu 2008. godine.

Povezana vest:  U Novom Sadu mural u čast Monike Seleš

Ona je 9. juna 2008. godine preuzela prvo mesto na WTA listi na kojem je ostala 12 nedelja. Ivanović je sa Fed kup reprezentacijom Srbije igrala finale tog takmičenja 2012. godine.