Srpske teniserke rekle su danas da je atmosfera u reprezentaciji „super“ i da jedva čekaju duel sa Australijom u Fed kupu.

-Atmosfera je super, ovo je retka prilika da tenis bude timski sport. Želimo da uživamo i podržavamo jedna drugu koliko god možemo. Svima nam je stalo – rekla je Aleksandra Krunić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  FED KUP 2011, Srbija protiv Slovačke 16. i 17. aprila

Srbija će za vikend u Zrenjaninu igrati protiv Australije mečeve za popunu Svetske grupe B Fed kupa. Krunićeva je istakla da ne oseća pritisak.

-Očekujemo od sebe da damo maksimum, ostavićemo srce na terenu – navela je Krunićeva.

Ona je kazala da očekuje punu halu u Zrenjaninu.

-Nadam se da će publika doći u što većem broju i pozvala bih ljude jer nam podrška mnogo znači – kazala je Aleksandra Krunić.

Povezana vest:  FED CUP 2014, REZULTATI, Kanada deklasirala Srbiju, Argentina ubedljiva

Ivana Jorović je rekla da jedva čeka da počnu mečevi.

-Sve smo raspoložene, nasmejane i imamo super tim koji je uvek tu za nas, koji se trudi da udovolji svim našim prohtevima. Generalno nam je super i jedva čekamo meč – kazala je Jorovićeva.

Nina Stojanović se složila sa saigračicama i dodala da još nije igrala protiv teniserki koje će predstavljati Australiju, ali da misli da Srbija može da se nosi sa njima.

Povezana vest:  Ðokovića probudila antidoping kontrola

Dejana Radanović je rekla da joj je izuzetno drago što će igrati u rodnom gradu, iako je tek drugi put u Fed kup timu Srbije.