Britanski teniser Endi Marej rekao je, nakon eliminacije sa turnira u Madridu, da bi trebalo da bude zabrinut zbog svoje igre u poslednje vreme. Najbolji teniser sveta eliminisan je juče sa masters turnira u Madridu, pošto je u trećem kolu izgubio od Hrvata Borne Ćorića u dva seta, 3:6 i 3:6.

– Definitivno treba da budem zabrinut. Nije najgora stvar izgubiti, već način na koji izgubite. Način na koji izgubite mogu da izazove zabrinutost, da razočara – rekao je Marej.

Povezana vest:  Krunićeva bez glavnog žreba turnira u Torontu

Marej se u meču protiv Ćorića borio sa svojim servisom, a napravio je 28 neiznudjenih grešaka.

-Ne možete uvek da igrate svoj najbolji tenis, ali uvek može da se pronadje način da se protivniku oteža posao. Ja to nisam uradio – rekao je Britanac.

Poraz od Ćorića je peti Marejev poraz u sezoni. On je od početka godine osvojio samo jedan turnir, u Dubaiju, a nije uspeo da prodje polufinale na tri turnira na šljaci. Marej pokušava da povrati svoju formu koju je izgubio nakon povrede lakta zbog čega je propustio turnir u Majamiju i četvrtfinale Dejvis kupa.

Povezana vest:  AO 2011, Meč kasnio zbog previše upadljive reklame

-To nije razlog zbog kojeg igram ovako u poslednjih nekoliko nedelja. To nije opravdanje – rekao je Marej i dodao da se nada da će igari bolje na turniru u Rimu i na Rolan Garosu.