janko_tipsarevic_LA_1ATP VAŠINGTON

Danas na terenu Viktor, Janko i Tipsarević

 

Drugog dana ATP turnira Serije 500 u Vašingtonu pojaviće se sva trojica srpskih tenisera koji učestvuju na turniru. Od 16,00 po lokalnom vremenu na teren izlaze Viktor Troicki i Nenad Zimonjić dok od 17,00 časova na terenu će se pojaviti, u borbi za prolazak u drugo kolo, Janko Tipsarević koji će igrati protiv Francuza Arnauda Klemena.

Povezana vest:  Janko u dublu izgubio u finalu Čenaja

Naime, Troicki je tokom jučerašnjeg dana prošao prvo kolo a već danas igra za prolazak u naredno kolo. Prvi nosioci na turniru u konkurenciji dublova Nenad Zimonjić i Danijel Nestor (Srbija/Kanada) igraju protiv Tomaša Berdiha i Radeka Stepaneka (Češka). Pored borbe za prolazak u drugo kolo to će biti i prava provera i skeniranje Čeha koji, inače, u septembru dolaze na meč polufinala Dejvis kupa.

Povezana vest:  Ana Ivanović u drugom kolu Rolan Garosa

Janko Tipsarević ako pobedi Francuza u drugom kolu će igrati protiv Sema Kverija (SAD koji je bio slobodan u prvom kolu (postavljen za šestog nosioca). Tako će to biti repriza polufinala od pre par dana u Los Anđelesu gde je Kveri pobedio sa 2:1 u setovima Tipsarevića.