Srpski teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović imaju povoljan žreb na masters turniru u Majami, proizašlo je iz današnjeg izvlačenja.

Đoković je kao deveti nosilac na turniru u Majamiju slobodan u prvom kolu, a u drugom će se sastati s boljim iz duela Nemca Miše Zvereva i Francuza Benoaa Pera.

Krajinović je postavljen za 22. nosioca, te je i on tako slobodan u prvom kolu, dok će se u drugom sastati s boljim iz duela kvalifikanata.

Povezana vest:  HOPMAN KUP 2011, Belgija - Kazahstan 3:0

Đoković i Krajinović bi mogli da se sastanu u trećem kolu, dok bi pobednik tog meča u četvrtfinalu igrao protiv boljeg iz duela Argentinca Huana Martina del Potra i Japanca Keija Nišikorija.

Viktor Troicki u prvom kolu turnira u Majamiju igraće protiv Kanađanina Denisa Šapovalova, a u eventualnom drugom kolu igraće protiv Damira Džumhura iz BiH.

Dušana Lajovića u prvom kolu očekuje duel s Argentincem Orasijom Sebaljosom, a eventualni protivnik u drugom kolu mu je Australijanac Nik Kirjos.

Povezana vest:  Zimonjić: Krivo mi je što nije igrao drugi dubl

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović dobio je „vajld kartu“, pa će u prvom kolu igrati protiv Uzbekistanca Denisa Istomina.

Najbolji teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer u istoj je polovini žreba s Lajovićem, Troickim i Kecmanovićem. Švajcarac će u prvom kolu biti slobodan, dok ga u drugom očekuje meč protiv jednog od kvalifikanata.

Masters turnir u Majamiju počinje u sredu, 21. marta i trajaće do 1. aprila.

Povezana vest:  Venus Vilijams odbranila titulu u Dubaiju